Aanmelden

Enthousiast geworden voor het Raboes? Vergeet niet dat je eerst 4 keer vrijblijvend mee mag draaien. Als je, net als wij, hierna nooit meer weg wil bij het Raboes kan je je vervolgens hier aanmelden. Je wordt dan lid van Scouting Raboes en staat dan ook meteen ingeschreven bij Scouting Nederland.
Lees voor meer informatie over het lidmaatschap hier verder
.

WORD NU LID!

Fijn dat je lid wilt worden van Scouting Raboes!
  • Geef hier aan bij welke speltak je je wilt aanmelden, weet je het niet zeker; vul dan 'anders' in. Meer informatie vindt je onder 'speltakken.
  • Het Raboes maakt steeds meer gebruik van de website en sociale media als communicatiemiddelen en voor de publicatie van foto’s. De website is een algemeen toegankelijk medium, waar informatie vrij vanaf gehaald kan worden. Wij willen u heel graag blijven voorzien van actuele foto’s van onze opkomsten en activiteiten via de website, via de Scouting Raboes Facebook en eventuele andere media. Daarvoor hebben wij echter wel uw toestemming nodig.

Voor het publiceren van foto’s op de website, promotiemateriaal en andere media vragen wij dan ook uw toestemming.

Wij verzoeken u het toestemmingsformulier te downloaden via deze link: Toestemming fotomateriaal website

Wilt u het ondertekende formulier hier uploaden of eventueel doormailen naar bestuur@scoutingraboes.nl
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Koekjes bakken met de kabouters voor valentijnsdag 💕💞💘💖💗💓💝 ... Bekijk meerBekijk minder

Op zaterdag 3 maart 2018 houdt Scouting Raboes een open dag, speciaal voor geïnteresseerden boven de 18 jaar. Het Raboes is een hele gezellige, actieve en uitdagende vereniging, geleid door een hele hoop vrijwilligers. Onze speltakken (verschillende leeftijdsgroepen tussen de 5 en 18 jaar) draaien op de zaterdag tussen 13.30 en 16.30 uur. En wij zoeken mensen die het leuk zouden vinden om ons daarbij te komen helpen!

De open dag voor vrijwilligers begint om 12.00 uur met een brunch en rondleiding over het Raboes. Daarna zullen de opkomsten met de kinderen tussen 13.30 en 16.30 uur worden gehouden. De dag wordt vervolgd met een borrel, avondeten en een avondprogramma. Mocht je niet bij het avondprogramma kunnen zijn is dat uiteraard geen probleem, maar laat dat dan even weten.

Houd jij van buiten zijn, omgaan met kinderen, actief bezig zijn, jezelf uitdagen en eigenlijk ook een heleboel gezelligheid? Kom dan eens een kijkje bij ons nemen.

Wanneer: 3 maart 2018
Hoelaat: 12.00 uur brunch
Waar: Raboes 18, Laren

Voor wie: Iedereen die boven de 18 is!
Als vrijwilliger bij onze vereniging vragen wij een VOG (verklaring omtrent gedrag) voor je aan. Dat is voor deze dag niet nodig. Er moeten geen redenen zijn waarvoor je hiervoor niet in aanmerking zou komen. Zolang je in het verleden geen strafbare feiten hebt gepleegd of om geldige redenen bent geweigerd bij een andere vereniging, dan zou dit geen probleem moeten zijn. Heb je hier vragen over, dan mag je ons altijd mailen.

Hoe meld ik mij aan: zet jezelf op aanwezig op dit evenement of stuur een e-mail naar bestuur@scoutingraboes.nl

Wil je meer informatie? Stuur ons een bericht op FB of via bestuur@scoutingraboes.nl

Wij hopen je zaterdag 3 maart op het Raboes te zien!

Open Dag voor Vrijwilligers!

maart 3, 2018, 12:00pm - maart 3, 2018, 9:00pm

Wie had dat gedacht!! Onze welpen zijn natuurtalenten als het gaat om slagbal. ... Bekijk meerBekijk minder

Breng je statiegeldflessen naar het Raboes, gooi ze in onze supercoole statiegeldvanger (klussenclub bedankt! :)) en win een leuke prijs? Dan leveren wij ze voor je in bij de Coop in Eemnes! Daarmee help je ons aan een nieuw dak voor ons clubhuis! ... Bekijk meerBekijk minder

Veel schapenvriendjes en mooie nagels verder na een spannende speurtocht op de hei met de kabouters 🌾🐑💅🏼 ... Bekijk meerBekijk minder