Afsluiting seizoen RaBBQ 2017

Geschreven door Leon Vos op . Geplaatst in Nieuws archief, nieuws van raboes

Beste leiding, stamleden, ouders, donateurs, kortom Raboessers!

Graag nodigen we iedereen uit om gezellig samen het seizoen af te komen sluiten op het Raboes met de traditionele RaBBQ op zaterdag 1 juli om 16.30u. We doen een gezellige bbq samen voordat iedereen weer vertrekt op een onvergetelijk zomerkamp of zomervakantie! Iedereen is van harte welkom. Op onze website (zie onderstaande link) kan iedereen zichzelf of gelijk het hele gezin eenvoudig en snel opgeven, graag voor 19 juni i.v.m. de inkopen. Na de feedback van vorig jaar hebben we dit jaar de prijzen iets weten te drukken en dus we hopen we op nog meer gezellige drukte!

Met vriendelijke groeten,

Het Groepsbestuur

Koekjes bakken met de kabouters voor valentijnsdag 💕💞💘💖💗💓💝 ... Bekijk meerBekijk minder

Op zaterdag 3 maart 2018 houdt Scouting Raboes een open dag, speciaal voor geïnteresseerden boven de 18 jaar. Het Raboes is een hele gezellige, actieve en uitdagende vereniging, geleid door een hele hoop vrijwilligers. Onze speltakken (verschillende leeftijdsgroepen tussen de 5 en 18 jaar) draaien op de zaterdag tussen 13.30 en 16.30 uur. En wij zoeken mensen die het leuk zouden vinden om ons daarbij te komen helpen!

De open dag voor vrijwilligers begint om 12.00 uur met een brunch en rondleiding over het Raboes. Daarna zullen de opkomsten met de kinderen tussen 13.30 en 16.30 uur worden gehouden. De dag wordt vervolgd met een borrel, avondeten en een avondprogramma. Mocht je niet bij het avondprogramma kunnen zijn is dat uiteraard geen probleem, maar laat dat dan even weten.

Houd jij van buiten zijn, omgaan met kinderen, actief bezig zijn, jezelf uitdagen en eigenlijk ook een heleboel gezelligheid? Kom dan eens een kijkje bij ons nemen.

Wanneer: 3 maart 2018
Hoelaat: 12.00 uur brunch
Waar: Raboes 18, Laren

Voor wie: Iedereen die boven de 18 is!
Als vrijwilliger bij onze vereniging vragen wij een VOG (verklaring omtrent gedrag) voor je aan. Dat is voor deze dag niet nodig. Er moeten geen redenen zijn waarvoor je hiervoor niet in aanmerking zou komen. Zolang je in het verleden geen strafbare feiten hebt gepleegd of om geldige redenen bent geweigerd bij een andere vereniging, dan zou dit geen probleem moeten zijn. Heb je hier vragen over, dan mag je ons altijd mailen.

Hoe meld ik mij aan: zet jezelf op aanwezig op dit evenement of stuur een e-mail naar bestuur@scoutingraboes.nl

Wil je meer informatie? Stuur ons een bericht op FB of via bestuur@scoutingraboes.nl

Wij hopen je zaterdag 3 maart op het Raboes te zien!

Open Dag voor Vrijwilligers!

maart 3, 2018, 12:00pm - maart 3, 2018, 9:00pm

Wie had dat gedacht!! Onze welpen zijn natuurtalenten als het gaat om slagbal. ... Bekijk meerBekijk minder

Breng je statiegeldflessen naar het Raboes, gooi ze in onze supercoole statiegeldvanger (klussenclub bedankt! :)) en win een leuke prijs? Dan leveren wij ze voor je in bij de Coop in Eemnes! Daarmee help je ons aan een nieuw dak voor ons clubhuis! ... Bekijk meerBekijk minder

Veel schapenvriendjes en mooie nagels verder na een spannende speurtocht op de hei met de kabouters 🌾🐑💅🏼 ... Bekijk meerBekijk minder