Verhuur van twee clubhuizen

Met een mooi, ruim bos en twee clubhuizen beschikken we over een uitermate goede locatie voor verhuur. De clubhuizen kunnen tegelijk of apart worden gehuurd. Wij verhuren echter alleen aan basisscholen en scoutingverenigingen. Verhuur in de zomermaanden (juli/augustus) alleen per week van zaterdag tot zaterdag. Buiten de zomermaanden kunnen de clubhuizen per dag of nacht gehuurd worden, maar NIET op zaterdag. Het terrein bevat 2 op geruime afstand van elkaar gelegen gebouwen, elk met een capaciteit van 40 personen. De clubhuizen zijn niet te huur voor feesten en partijen.

Raboes 20

Raboes 18

Het terrein is vrij gelegen in een eigen bos van 1.5 ha. met daarin ruime open speelterreinen, kampvuurkuilen e.d. Het bos is omringd door een solide houtwal. Er is een parkeergelegenheid bij de ingang van het terrein. Op 150 mtr. bevindt zich een uitgestrekte heide/bos waartoe een B-weg moet worden overgestoken. Ieder clubhuis is voorzien van een moderne keuken met voldoende kook-gelegenheid, 1 ruime koelkast, fornuis 6 pits, ruime oven, warm water uit Cv-ketel, wasgelegenheid met warme douche en toiletten.

Onder andere gelden de volgende voorwaarden voor verhuur

• Gebouwen mogen uitsluitend aan lagere scholen en scoutinggroepen verhuurd worden,
  • Zogenaamde daddy camps kwalificeren niet als verhuur aan lagere scholen en/of verhuur aan scoutinggroepen.
  • Verhuur vindt plaats tussen half mei en half oktober,
  • Per gebouw kunnen minimaal 24 kinderen slapen, max 40.
  • De clubhuizen zijn niet te huur voor feesten en partijen.

Beschikbaarheid
U kunt de beschikbaarheid bekijken op de pagina Verhuurdata Clubhuizen

Informatie aanvragen
U kunt een aanvraag insturen via de pagina Informatie Formulier

Koekjes bakken met de kabouters voor valentijnsdag 💕💞💘💖💗💓💝 ... Bekijk meerBekijk minder

Op zaterdag 3 maart 2018 houdt Scouting Raboes een open dag, speciaal voor geïnteresseerden boven de 18 jaar. Het Raboes is een hele gezellige, actieve en uitdagende vereniging, geleid door een hele hoop vrijwilligers. Onze speltakken (verschillende leeftijdsgroepen tussen de 5 en 18 jaar) draaien op de zaterdag tussen 13.30 en 16.30 uur. En wij zoeken mensen die het leuk zouden vinden om ons daarbij te komen helpen!

De open dag voor vrijwilligers begint om 12.00 uur met een brunch en rondleiding over het Raboes. Daarna zullen de opkomsten met de kinderen tussen 13.30 en 16.30 uur worden gehouden. De dag wordt vervolgd met een borrel, avondeten en een avondprogramma. Mocht je niet bij het avondprogramma kunnen zijn is dat uiteraard geen probleem, maar laat dat dan even weten.

Houd jij van buiten zijn, omgaan met kinderen, actief bezig zijn, jezelf uitdagen en eigenlijk ook een heleboel gezelligheid? Kom dan eens een kijkje bij ons nemen.

Wanneer: 3 maart 2018
Hoelaat: 12.00 uur brunch
Waar: Raboes 18, Laren

Voor wie: Iedereen die boven de 18 is!
Als vrijwilliger bij onze vereniging vragen wij een VOG (verklaring omtrent gedrag) voor je aan. Dat is voor deze dag niet nodig. Er moeten geen redenen zijn waarvoor je hiervoor niet in aanmerking zou komen. Zolang je in het verleden geen strafbare feiten hebt gepleegd of om geldige redenen bent geweigerd bij een andere vereniging, dan zou dit geen probleem moeten zijn. Heb je hier vragen over, dan mag je ons altijd mailen.

Hoe meld ik mij aan: zet jezelf op aanwezig op dit evenement of stuur een e-mail naar bestuur@scoutingraboes.nl

Wil je meer informatie? Stuur ons een bericht op FB of via bestuur@scoutingraboes.nl

Wij hopen je zaterdag 3 maart op het Raboes te zien!

Open Dag voor Vrijwilligers!

maart 3, 2018, 12:00pm - maart 3, 2018, 9:00pm

Wie had dat gedacht!! Onze welpen zijn natuurtalenten als het gaat om slagbal. ... Bekijk meerBekijk minder

Breng je statiegeldflessen naar het Raboes, gooi ze in onze supercoole statiegeldvanger (klussenclub bedankt! :)) en win een leuke prijs? Dan leveren wij ze voor je in bij de Coop in Eemnes! Daarmee help je ons aan een nieuw dak voor ons clubhuis! ... Bekijk meerBekijk minder

Veel schapenvriendjes en mooie nagels verder na een spannende speurtocht op de hei met de kabouters 🌾🐑💅🏼 ... Bekijk meerBekijk minder