Verhuur van twee clubhuizen

Met een mooi, ruim bos en twee clubhuizen beschikken we over een uitermate goede locatie voor verhuur. De clubhuizen kunnen tegelijk of apart worden gehuurd. Wij verhuren echter alleen aan basisscholen en scoutingverenigingen. Verhuur in de zomermaanden (juli/augustus) alleen per week van zaterdag tot zaterdag. Buiten de zomermaanden kunnen de clubhuizen per dag of nacht gehuurd worden, maar NIET op zaterdag. Het terrein bevat 2 op geruime afstand van elkaar gelegen gebouwen, elk met een capaciteit van 40 personen. De clubhuizen zijn niet te huur voor feesten en partijen.

Raboes 20

Raboes 18

Het terrein is vrij gelegen in een eigen bos van 1.5 ha. met daarin ruime open speelterreinen, kampvuurkuilen e.d. Het bos is omringd door een solide houtwal. Er is een parkeergelegenheid bij de ingang van het terrein. Op 150 mtr. bevindt zich een uitgestrekte heide/bos waartoe een B-weg moet worden overgestoken. Ieder clubhuis is voorzien van een moderne keuken met voldoende kook-gelegenheid, 1 ruime koelkast, fornuis 6 pits, ruime oven, warm water uit Cv-ketel, wasgelegenheid met warme douche en toiletten.

Onder andere gelden de volgende voorwaarden voor verhuur

• Gebouwen mogen uitsluitend aan lagere scholen en scoutinggroepen verhuurd worden,
  • Zogenaamde daddy camps kwalificeren niet als verhuur aan lagere scholen en/of verhuur aan scoutinggroepen.
  • Verhuur vindt plaats tussen half mei en half oktober,
  • Per gebouw kunnen minimaal 24 kinderen slapen, max 40.
  • De clubhuizen zijn niet te huur voor feesten en partijen.

Beschikbaarheid
U kunt de beschikbaarheid bekijken op de pagina Verhuurdata Clubhuizen

Informatie aanvragen
U kunt een aanvraag insturen via de pagina Informatie Formulier