Verhuur van twee clubhuizen

Met een mooi, ruim bos en twee clubhuizen beschikken we over een uitermate goede locatie voor verhuur. De clubhuizen kunnen tegelijk of apart worden gehuurd. Wij verhuren echter alleen aan basisscholen en scoutingverenigingen. Verhuur in de zomermaanden (juli/augustus) alleen per week van zaterdag tot zaterdag. Buiten de zomermaanden kunnen de clubhuizen per dag of nacht gehuurd worden, maar NIET op zaterdag. Het terrein bevat 2 op geruime afstand van elkaar gelegen gebouwen, elk met een capaciteit van 40 personen. De clubhuizen zijn niet te huur voor feesten en partijen.

Raboes 20

Raboes 18

Het terrein is vrij gelegen in een eigen bos van 1.5 ha. met daarin ruime open speelterreinen, kampvuurkuilen e.d. Het bos is omringd door een solide houtwal. Er is een parkeergelegenheid bij de ingang van het terrein. Op 150 mtr. bevindt zich een uitgestrekte heide/bos waartoe een B-weg moet worden overgestoken. Ieder clubhuis is voorzien van een moderne keuken met voldoende kook-gelegenheid, 1 ruime koelkast, fornuis 6 pits, ruime oven, warm water uit Cv-ketel, wasgelegenheid met warme douche en toiletten.

Onder andere gelden de volgende voorwaarden voor verhuur

• Gebouwen mogen uitsluitend aan lagere scholen en scoutinggroepen verhuurd worden,
  • Zogenaamde daddy camps kwalificeren niet als verhuur aan lagere scholen en/of verhuur aan scoutinggroepen.
  • Verhuur vindt plaats tussen half mei en half oktober,
  • Per gebouw kunnen minimaal 24 kinderen slapen, max 40.
  • De clubhuizen zijn niet te huur voor feesten en partijen.

Beschikbaarheid
U kunt de beschikbaarheid bekijken op de pagina Verhuurdata Clubhuizen

Informatie aanvragen
U kunt een aanvraag insturen via de pagina Informatie Formulier

Afgelopen groepsraad is de vernieuwd missie & visie 2017-2022 aangenomen. Het resultaat van een groepsraad stevig samen nadenken over de toekomst van het Raboes. Je vind er meer over in de bestuursnieuws van juni 2017 die je op onze website www.scoutingraboes.nl kunt vinden. Wij zijn enthousiast, jullie ook? ... Bekijk meerBekijk minder

Beste leiding, stamleden, ouders, donateurs, kortom Raboessers!

Graag nodigen we iedereen uit om gezellig samen het seizoen af te komen sluiten op het Raboes met de traditionele RaBBQ op zaterdag 1 juli om 16.30u. We doen een gezellige bbq samen voordat iedereen weer vertrekt op een onvergetelijk zomerkamp of zomervakantie! Iedereen is van harte welkom. Op onze website (zie onderstaande link) kan iedereen zichzelf of gelijk het hele gezin eenvoudig en snel opgeven, graag voor 19 juni i.v.m. de inkopen. Na de feedback van vorig jaar hebben we dit jaar de prijzen iets weten te drukken en dus we hopen we op nog meer gezellige drukte!

www.scoutingraboes.nl/opgeven-rabbq-2017/

Met vriendelijke groeten,

Het Groepsbestuur

Frituren op houtvuur! Een echt dakotavuurtje gebouwd, wat een scouts zijn die explorers! ... Bekijk meerBekijk minder

Scoutsmeisjes heel blij op de hei!
Met dat zomerse weer,
gaan we misschien volgende week nog een keer?!
Fijn weekend allemaal!

Het was weer heerlijk bij het jaarlijkse volleybal toernooi van de Smashers!! de vrijwilligers van het Raboes waren weer vertegenwoordigd met twee overvolle teams! Het dreamteam heeft de eerste prijs weten binnen te slepen! ... Bekijk meerBekijk minder