Verhuur van twee clubhuizen

Met een mooi, ruim bos en twee clubhuizen beschikken we over een uitermate goede locatie voor verhuur. De clubhuizen kunnen tegelijk of apart worden gehuurd. Wij verhuren echter alleen aan basisscholen en scoutingverenigingen. Verhuur in de zomermaanden (juli/augustus) alleen per week van zaterdag tot zaterdag. Buiten de zomermaanden kunnen de clubhuizen per dag of nacht gehuurd worden, maar NIET op zaterdag. Het terrein bevat 2 op geruime afstand van elkaar gelegen gebouwen, elk met een capaciteit van 40 personen. De clubhuizen zijn niet te huur voor feesten en partijen.

Raboes 20

Raboes 18

Het terrein is vrij gelegen in een eigen bos van 1.5 ha. met daarin ruime open speelterreinen, kampvuurkuilen e.d. Het bos is omringd door een solide houtwal. Er is een parkeergelegenheid bij de ingang van het terrein. Op 150 mtr. bevindt zich een uitgestrekte heide/bos waartoe een B-weg moet worden overgestoken. Ieder clubhuis is voorzien van een moderne keuken met voldoende kook-gelegenheid, 1 ruime koelkast, fornuis 6 pits, ruime oven, warm water uit Cv-ketel, wasgelegenheid met warme douche en toiletten.

Onder andere gelden de volgende voorwaarden voor verhuur

• Gebouwen mogen uitsluitend aan lagere scholen en scoutinggroepen verhuurd worden,
  • Zogenaamde daddy camps kwalificeren niet als verhuur aan lagere scholen en/of verhuur aan scoutinggroepen.
  • Verhuur vindt plaats tussen half mei en half oktober,
  • Per gebouw kunnen minimaal 24 kinderen slapen, max 40.
  • De clubhuizen zijn niet te huur voor feesten en partijen.

Beschikbaarheid
U kunt de beschikbaarheid bekijken op de pagina Verhuurdata Clubhuizen

Informatie aanvragen
U kunt een aanvraag insturen via de pagina Informatie Formulier

Afgelopen zaterdag hebben de kabouters zich buiten vermaakt in de sneeuw. Na een tijdje werd het toch te koud en hebben we binnen spelletjes gespeeld❄️☃️🎲 ... Bekijk meerBekijk minder

De scouts meisjes zijn druk bezig met de kerststukjes! Vanaf half 5 zijn ze aan de weg te koop, vergeet geen contant geld mee te nemen, tot dan! 🌲🌺😁👍 ... Bekijk meerBekijk minder

Gisteravond hebben de Explorers geholpen bij de lichtjes avond in Laren. Het was koud en nat, maar het Dickens theater was erg blij met ze! Bedankt Aad en Else!
#lichtjesavond #bikkelsindesneeuw

Kerst komt er alweer bijna aan, tijd om de kerstversiering uit de kast te trekken! De Scouts Meisjes gaan vandaag kerststukjes maken. Om half 5 kunnen de geïnteresseerden een zelfgemaakt kerststukje kopen! (O ja, de opbrengsten zijn voor het kamp..!) 🌲🌺 ... Bekijk meerBekijk minder

Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag. Namens het groepsbestuur willen wij al onze vrijwilligers ontzettend bedanken voor hun inzet het hele jaar door! Wil jij ze ook bedanken?? Laat het dan hier horen!

_______

Wij zijn zo blij onze vrijwilligers! Of ze nou dagelijks bezig zijn voor onze vereniging, zich wekelijks inzetten, of op een andere manier hun steentje bijdragen, de hulp van onze vrijwilligers is belangrijk! Zonder hun is er geen Raboes. Voor hun inzet willen wij ze graag ontzettend bedanken op deze Nationale Vrijwilligersdag. Maar we zijn natuurlijk elke dag van de week superblij met ze! Daarom willen we ze allemaal vanuit het groepsbestuur ontzettend bedanken via dit filmpje (dan kan iedereen hem morgen gewoon weer even terugkijken :))!

Het liefst zouden we iedereen vandaag allemaal persoonlijk even een knuffel komen bezorgen, of een persoonlijk bericht willen sturen. Maar… wist je dat we dit jaar al 77 mensen mogen bedanken, die zich het afgelopen jaar hebben ingezet voor onze vereniging! Met een uploadsnelheid van 17 minuten per filmpje (vanuit Afrika); zouden we er dan 22 uur mee bezig zijn om alle vrijwilligers persoonlijk te bedanken… leuke statistieken toch ;)

Samen met alle vrijwilligers maken wij onze geweldige vereniging. Samen zijn we van betekenis, voor onze jeugdleden, onze omgeving, voor onszelf en voor elkaar!

Dank jullie wel!

Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas bij ons langs op het Raboes. Spannend! Het was een ontzettend geslaagde dag en de foto's staan nu online in ons Fotoboek! www.scoutingraboes.nl/fotoboek/ ... Bekijk meerBekijk minder