Beste Ouders/Verzorgers,

Hieronder vind u de  brief voor de jaarlijkse traditionele boerenkoolopkomst van 16 december aanstaande. Mochten er vragen zijn stel deze gerust bij de teamleiders van de betreffende speltak. Belangrijk is om even uw kind aan te melden voor de boerenkool opkomst in verband met de afwijkende opkomsttijden.

brief boerenkool 2017

Met vriendelijke groet,

Leidingteam Scouting Raboes

Afgelopen zaterdag hebben de kabouters zich buiten vermaakt in de sneeuw. Na een tijdje werd het toch te koud en hebben we binnen spelletjes gespeeld❄️☃️🎲 ... Bekijk meerBekijk minder

De scouts meisjes zijn druk bezig met de kerststukjes! Vanaf half 5 zijn ze aan de weg te koop, vergeet geen contant geld mee te nemen, tot dan! 🌲🌺😁👍 ... Bekijk meerBekijk minder

Gisteravond hebben de Explorers geholpen bij de lichtjes avond in Laren. Het was koud en nat, maar het Dickens theater was erg blij met ze! Bedankt Aad en Else!
#lichtjesavond #bikkelsindesneeuw

Kerst komt er alweer bijna aan, tijd om de kerstversiering uit de kast te trekken! De Scouts Meisjes gaan vandaag kerststukjes maken. Om half 5 kunnen de geïnteresseerden een zelfgemaakt kerststukje kopen! (O ja, de opbrengsten zijn voor het kamp..!) 🌲🌺 ... Bekijk meerBekijk minder

Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag. Namens het groepsbestuur willen wij al onze vrijwilligers ontzettend bedanken voor hun inzet het hele jaar door! Wil jij ze ook bedanken?? Laat het dan hier horen!

_______

Wij zijn zo blij onze vrijwilligers! Of ze nou dagelijks bezig zijn voor onze vereniging, zich wekelijks inzetten, of op een andere manier hun steentje bijdragen, de hulp van onze vrijwilligers is belangrijk! Zonder hun is er geen Raboes. Voor hun inzet willen wij ze graag ontzettend bedanken op deze Nationale Vrijwilligersdag. Maar we zijn natuurlijk elke dag van de week superblij met ze! Daarom willen we ze allemaal vanuit het groepsbestuur ontzettend bedanken via dit filmpje (dan kan iedereen hem morgen gewoon weer even terugkijken :))!

Het liefst zouden we iedereen vandaag allemaal persoonlijk even een knuffel komen bezorgen, of een persoonlijk bericht willen sturen. Maar… wist je dat we dit jaar al 77 mensen mogen bedanken, die zich het afgelopen jaar hebben ingezet voor onze vereniging! Met een uploadsnelheid van 17 minuten per filmpje (vanuit Afrika); zouden we er dan 22 uur mee bezig zijn om alle vrijwilligers persoonlijk te bedanken… leuke statistieken toch ;)

Samen met alle vrijwilligers maken wij onze geweldige vereniging. Samen zijn we van betekenis, voor onze jeugdleden, onze omgeving, voor onszelf en voor elkaar!

Dank jullie wel!

Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas bij ons langs op het Raboes. Spannend! Het was een ontzettend geslaagde dag en de foto's staan nu online in ons Fotoboek! www.scoutingraboes.nl/fotoboek/ ... Bekijk meerBekijk minder