De Vrienden van het Raboes

Er gaan al maanden geruchten en geroezemoes door ons prachtige bos… maar het is eindelijk zover! Je kan vanaf nu Vriend worden van het Raboes. Heb je de brief al in je mailbox gehad? Lees hem snel door! Je vindt hem hier terug:

Brief januari 2018:

Beste potentiele vriend van het Raboes – versie 2 (rekeningnummer correctie)

Brief november 2017:

Beste potentiele vriend van het Raboes

Meer info:

Mail vriend@scoutingraboes.nl

Documenten taskforce Vrienden van het Raboes:

Definitieve versie Huishoudelijk reglement vrienden van – goedgekeurd per stichtingsvergadering 17 oktober 2016

Beleidsplan 2017 – 2022

Beleidsplan Stichting Raboes Blijdenstein 2017 – 2022

Wordt vriend:

Je wordt Vriend van het Raboes door een vrijblijvende donatie over te maken naar NL37RABO 3293.8797.99 (storting o.v.v. Vriend van het Raboes en de volledige naam die je hieronder opgeeft). Wil je vervolgens ook graag op de hoogte gehouden worden en genieten van de voordelen die Vriend zijn van het Raboes je biedt, dan verzoeken wij je onderstaand formulier in te vullen. Je aanmelding als Vriend wordt dan na ontvangst van je donatie door de taskforce Vrienden van het Raboes verwerkt.

Word Vriend van het Raboes!

Draag het Raboes een warm hart toe en word Vriend van het Raboes!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Koekjes bakken met de kabouters voor valentijnsdag 💕💞💘💖💗💓💝 ... Bekijk meerBekijk minder

Op zaterdag 3 maart 2018 houdt Scouting Raboes een open dag, speciaal voor geïnteresseerden boven de 18 jaar. Het Raboes is een hele gezellige, actieve en uitdagende vereniging, geleid door een hele hoop vrijwilligers. Onze speltakken (verschillende leeftijdsgroepen tussen de 5 en 18 jaar) draaien op de zaterdag tussen 13.30 en 16.30 uur. En wij zoeken mensen die het leuk zouden vinden om ons daarbij te komen helpen!

De open dag voor vrijwilligers begint om 12.00 uur met een brunch en rondleiding over het Raboes. Daarna zullen de opkomsten met de kinderen tussen 13.30 en 16.30 uur worden gehouden. De dag wordt vervolgd met een borrel, avondeten en een avondprogramma. Mocht je niet bij het avondprogramma kunnen zijn is dat uiteraard geen probleem, maar laat dat dan even weten.

Houd jij van buiten zijn, omgaan met kinderen, actief bezig zijn, jezelf uitdagen en eigenlijk ook een heleboel gezelligheid? Kom dan eens een kijkje bij ons nemen.

Wanneer: 3 maart 2018
Hoelaat: 12.00 uur brunch
Waar: Raboes 18, Laren

Voor wie: Iedereen die boven de 18 is!
Als vrijwilliger bij onze vereniging vragen wij een VOG (verklaring omtrent gedrag) voor je aan. Dat is voor deze dag niet nodig. Er moeten geen redenen zijn waarvoor je hiervoor niet in aanmerking zou komen. Zolang je in het verleden geen strafbare feiten hebt gepleegd of om geldige redenen bent geweigerd bij een andere vereniging, dan zou dit geen probleem moeten zijn. Heb je hier vragen over, dan mag je ons altijd mailen.

Hoe meld ik mij aan: zet jezelf op aanwezig op dit evenement of stuur een e-mail naar bestuur@scoutingraboes.nl

Wil je meer informatie? Stuur ons een bericht op FB of via bestuur@scoutingraboes.nl

Wij hopen je zaterdag 3 maart op het Raboes te zien!

Open Dag voor Vrijwilligers!

maart 3, 2018, 12:00pm - maart 3, 2018, 9:00pm

Wie had dat gedacht!! Onze welpen zijn natuurtalenten als het gaat om slagbal. ... Bekijk meerBekijk minder

Breng je statiegeldflessen naar het Raboes, gooi ze in onze supercoole statiegeldvanger (klussenclub bedankt! :)) en win een leuke prijs? Dan leveren wij ze voor je in bij de Coop in Eemnes! Daarmee help je ons aan een nieuw dak voor ons clubhuis! ... Bekijk meerBekijk minder

Veel schapenvriendjes en mooie nagels verder na een spannende speurtocht op de hei met de kabouters 🌾🐑💅🏼 ... Bekijk meerBekijk minder