Fijne vakantie!

Geschreven door Leon Vos op . Geplaatst in Informatie, Nieuws archief, nieuws van raboes

Beste Raboesers,

Gisteren zijn onze laatste scouts weer teruggekomen van de zomerkampen. We hebben geweldige foto’s voorbij zien komen, de eerste stoere verhalen al gehoord, iedereen is weer veilig thuis en vele gave ervaringen rijker. Welkom thuis allemaal!

Het Scoutingseizoen is nu echt voorbij en we moeten elkaar een paar weken missen. Maar niet getreurd, de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn achter de schermen alweer in volle gang. De nieuwe leidingteams worden klaargestoomd, er worden nieuwe planningen gemaakt en gave opkomsten bedacht. De jeugdleden die na de zomer toe zijn aan een oudere speltak worden digitaal alvast overgevlogen, zodat zij straks de mail krijgen van hun nieuwe speltak.

9 september is de eerste opkomst!! Voor die tijd krijgen jullie allemaal nog een brief van het groepsbestuur en hoor je bij welke speltak je volgend jaar gaat beginnen. Wij kunnen in elk geval niet wachten. Kan jij ook niet wachten? Kom ons dan vooral even gedag zeggen op de verenigingenmarkt in Blaricum op 20 augustus! Maar nu eerst… vakantie!!

Fijne vakantie allemaal en tot in september!

Het groepsbestuur,

Anita, Naomi, Ivy, Mikel, Maarten, Mikel & Léon

Afgelopen zaterdag stond in het teken van samenwerken bij de Scouts meiden. Door middel van het voltooien van verschillende opdrachten konden de meiden ingrediënten verdienen om heerlijke wentelteefjes te bakken! ... Bekijk meerBekijk minder

Het nieuwste nummer van het Scouting Magazine is vandaag op je deurmat gevallen. Daarin heeft team Media weer 4 pagina's speciaal over het Raboes samengesteld... Deze editie: foto's, wist-je-datjes, secret lifes of the leiding en meer! 😁👍 ... Bekijk meerBekijk minder