• header 01

 • header 09

 • header 04

 • header 08

 • header 02

 • header 06

 • header 05

 • header 11

 • header 13

 • header 12

 • header 03

 • header 07

 • header 10

Open Dag voor Vrijwilligers!

Geschreven door Anita de Boer op . Geplaatst in Nieuws archief, Speltakken, nieuws van raboes

 

Op zaterdag 3 maart 2018 houdt Scouting Raboes een open dag, speciaal voor geïnteresseerden boven de 18 jaar. Het Raboes is een hele gezellige, actieve en uitdagende vereniging, geleid door een hele hoop vrijwilligers. Onze speltakken (verschillende leeftijdsgroepen tussen de 5 en 18 jaar) draaien op de zaterdag tussen 13.30 en 16.30 uur. En wij zoeken mensen die het leuk zouden vinden om ons daarbij te komen helpen!

De open dag voor vrijwilligers begint om 12.00 uur met een brunch en rondleiding over het Raboes. Daarna zullen de opkomsten met de kinderen tussen 13.30 en 16.30 uur worden gehouden. De dag wordt vervolgd met een borrel, avondeten en een avondprogramma. Mocht je niet bij het avondprogramma kunnen zijn is dat uiteraard geen probleem, maar laat dat dan even weten.

Houd jij van buiten zijn, omgaan met kinderen, actief bezig zijn, jezelf uitdagen en eigenlijk ook een heleboel gezelligheid? Kom dan eens een kijkje bij ons nemen.

Wanneer: 3 maart 2018
Hoelaat: 12.00 uur brunch
Waar: Raboes 18, Laren

Voor wie: Iedereen die boven de 18 is!
Als vrijwilliger bij onze vereniging vragen wij een VOG (verklaring omtrent gedrag) voor je aan. Dat is voor deze dag niet nodig. Er moeten geen redenen zijn waarvoor je hiervoor niet in aanmerking zou komen. Zolang je in het verleden geen strafbare feiten hebt gepleegd of om geldige redenen bent geweigerd bij een andere vereniging, dan zou dit geen probleem moeten zijn. Heb je hier vragen over, dan mag je ons altijd mailen.

Hoe meld ik mij aan: zet jezelf op aanwezig via ons Facebook Evenement of stuur een e-mail naar bestuur@scoutingraboes.nl

Wij hebben er ontzettend veel zin in & hopen jullie 3 maart op het Raboes te zien!

 

Facebook nieuws

Afgelopen weekend hebben de kabouters hun reünieweekend gehad. Zaterdag zijn we naar Monkey Town geweest en daar hebben ons daar erg vermaakt! Als afsluiter hebben we het kampfilmpje bekeken🙂 ... Bekijk meerBekijk minder

Kijk op Facebook

Heb jij al op ons gestemd in de Rabobank Clubkas Campagne??

De Rabobank Clubkas Campagne draait op volle toeren! Alle 111 verenigingen en stichtingen die meedoen voeren op dit moment actie om stemmen binnen te halen voor hun club. Er is maximaal € 2.000,- per club te verdienen, dus reden genoeg om de leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek te enthousiasmeren om juist op jullie club te stemmen. En stemmen doen de leden volop. Inmiddels staat de teller op 6.400 stemmen.
De stemperiode eindigt op woensdag 21 maart 2018!
... Bekijk meerBekijk minder

Kijk op Facebook

Ook dit jaar deed Scouting Raboes weer mee met NLdoet! Ouders, Raboesers, buurtbewoners en de lijsttrekker van de lokale GroenLinks partij staken vandaag hun handen uit de mouwen om ons meisjesgebouw van een nieuw likje verf te voorzien! Naast onze reguliere vrijwilligers -die uiteraard zoals altijd opkomst gaven- hebben wel 15 vrijwilligers vandaag meegeholpen in ons prachtige bos. Vele handen maken licht werk. Dank jullie wel toppers!!! ... Bekijk meerBekijk minder

Kijk op Facebook

Aan de Olympische Winterspelen in PeyongChang is een einde gekomen. Wij als kabouters hebbben deze voortgezet op de hei in laren. Er lag zelfs nog een beetje sneeuw en ijs.

Foto's door Joris Klaui
... Bekijk meerBekijk minder

Kijk op Facebook

Deze week hebben we jouw hulp nodig! Ben jij lid van de Rabobank Gooi & Vechtstreek?? Stem dan nu op ons!!! ... Bekijk meerBekijk minder

Kijk op Facebook