• header 07

 • header 02

 • header 08

 • header 09

 • header 01

 • header 12

 • header 10

 • header 06

 • header 04

 • header 11

 • header 03

 • header 13

 • header 05

Jouw stem is geld waard in de Rabobank Clubkas Campagne!

Geschreven door Leon Vos op . Geplaatst in Nieuws archief, nieuws van raboes

Jouw stem is geld waard in de Rabobank Clubkas Campagne!
Rabobank Gooi en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Gooi en Vechtstreek stelt € 75.000,- beschikbaar! Ook Scouting Raboes doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen

Van 6 t/m 21 maart 2018 mogen leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Zij ontvangen hiervoor per post een unieke stemcode. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 75.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij als Scouting Raboes ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor Scouting Raboes belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de aanschaf van nieuwe gasbranders voor het koken tijdens onze kampen.. dus.. zegt het voort!!

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden (als zij lid zijn van Rabobank Gooi en Vechtstreek) stemmen geven aan onze prachtige vereniging tijdens de Clubkas Campagne.

Lid van Rabobank Gooi en Vechtstreek? Breng dan je stem uit op www.clubkascampagne.nl/gvs.

Bedankt voor jouw steun!

Facebook nieuws

Afgelopen weekend hebben de kabouters hun reünieweekend gehad. Zaterdag zijn we naar Monkey Town geweest en daar hebben ons daar erg vermaakt! Als afsluiter hebben we het kampfilmpje bekeken🙂 ... Bekijk meerBekijk minder

Kijk op Facebook

Heb jij al op ons gestemd in de Rabobank Clubkas Campagne??

De Rabobank Clubkas Campagne draait op volle toeren! Alle 111 verenigingen en stichtingen die meedoen voeren op dit moment actie om stemmen binnen te halen voor hun club. Er is maximaal € 2.000,- per club te verdienen, dus reden genoeg om de leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek te enthousiasmeren om juist op jullie club te stemmen. En stemmen doen de leden volop. Inmiddels staat de teller op 6.400 stemmen.
De stemperiode eindigt op woensdag 21 maart 2018!
... Bekijk meerBekijk minder

Kijk op Facebook

Ook dit jaar deed Scouting Raboes weer mee met NLdoet! Ouders, Raboesers, buurtbewoners en de lijsttrekker van de lokale GroenLinks partij staken vandaag hun handen uit de mouwen om ons meisjesgebouw van een nieuw likje verf te voorzien! Naast onze reguliere vrijwilligers -die uiteraard zoals altijd opkomst gaven- hebben wel 15 vrijwilligers vandaag meegeholpen in ons prachtige bos. Vele handen maken licht werk. Dank jullie wel toppers!!! ... Bekijk meerBekijk minder

Kijk op Facebook

Aan de Olympische Winterspelen in PeyongChang is een einde gekomen. Wij als kabouters hebbben deze voortgezet op de hei in laren. Er lag zelfs nog een beetje sneeuw en ijs.

Foto's door Joris Klaui
... Bekijk meerBekijk minder

Kijk op Facebook

Deze week hebben we jouw hulp nodig! Ben jij lid van de Rabobank Gooi & Vechtstreek?? Stem dan nu op ons!!! ... Bekijk meerBekijk minder

Kijk op Facebook