Verhuur

Met een mooi, ruim bos en twee riante clubhuizen beschikken we over een uitermate goede locatie voor verhuur. De clubhuizen kunnen tegelijk of apart worden gehuurd. Wij verhuren echter alleen aan basisscholen en scoutingverenigingen. Verhuur in de zomermaanden (juli/augustus) alleen per week van zaterdag tot zaterdag. Buiten de zomermaanden kunnen de clubhuizen per dag of nacht gehuurd worden, maar NIET op zaterdag. Het terrein bevat 2 op geruime afstand van elkaar gelegen gebouwen, elk met een capaciteit van 40 personen. De clubhuizen zijn niet te huur voor feesten en partijen.

Het terrein is vrij gelegen in een eigen bos van 1.5 ha. met daarin ruime open speelterreinen, kampvuurkuilen e.d. Het bos is omringd door een solide houtwal. Er is een parkeergelegenheid bij de ingang van het terrein. Op 150 mtr. bevindt zich een uitgestrekte heide/bos waartoe een B-weg moet worden overgestoken. Ieder clubhuis is voorzien van een moderne keuken met voldoende kook-gelegenheid, 1 ruime koelkast, fornuis 6 pits, ruime oven, warm water uit Cv-ketel, wasgelegenheid met warme douche en toiletten.

U bent uiteraard van harte welkom om dit vooruit te komen bekijken. Voor meer informatie kunt u mailen naar verhuur@scoutingraboes.nl.

verhuur 1
verhuur 2

De kabouters hebben gister een brief naar zichzelf geschreven en deze begraven op een geheimen plek. Over een jaar gaan we deze weer opgraven en kijken of onze wensen/voorspellingen zijn uitgekomen✨ ... Bekijk meerBekijk minder

De Explorers zijn druk met de bereiding van lekkere hapjes voor de nieuwjaarsborrel van de Stam! Zo kunnen ze ook een klein zakcentje voor kamp verdienen. Het thema: Duitsland, waar ze heen willen in de zomer! ... Bekijk meerBekijk minder