Vrijwilligers bedankt!

Geschreven door Leon Vos op . Geplaatst in Informatie, Nieuws archief, nieuws van raboes

Beste Raboesvrijwilligers!

Allereerst welkom thuis voor al onze toppers die de zomerkampen mogelijk hebben gemaakt. We hopen dat jullie een fantastisch kamp hebben gehad! We hebben in ieder geval prachtige foto’s voorbij zien komen! En niks gehoord over ongelukjes, incidenten of andere narigheden, dus superfijn dat alles goed is gegaan 👍 We zijn benieuwd naar alle verhalen. Dank jullie wel voor jullie inzet om onze jeugd weer een geweldig kamp te bezorgen!!

De groepsbegeleiders zijn in de komende weken druk aan het puzzelen hoe de nieuwe leidingteams eruit komen te zien. Als er meer bekend is horen jullie dat zo snel mogelijk.

Wij willen de teamleiders van afgelopen jaar vragen om de kinderen die overgaan zo snel mogelijk over te vliegen in ScoutsOnLine (laat dit ze ook even weten), dan krijgen ze ook op tijd hun post voor het nieuwe seizoen van hun nieuwe speltak.

Over 3 weken beginnen de eerste activiteiten alweer, dus plan de volgende data vast vrij in je agenda.

19 augustus: Rustwat – traditioneel trappen we het seizoen af door de Oranjevereniging te helpen bij hun feestavond bij Rustwat. Let op!! We hebben uitgebreid gesproken met het bestuur van de Oranjevereniging en zij wilden de afspraken graag beter vastleggen en iets aanpassen. Het volgende is besloten:

·       Maximaal 12 vrijwilligers – 6 koppels

·       Ieder 3 consumptiebonnen

·       Geen alcohol tijdens de werkzaamheden

·       Gratis deelname aan de afterparty voor de vrijwilligers in Rustwat

Het vuurwerk bij Rustwat is een leuke start van de Blaricumse feestweek, vind je het leuk om mee te helpen, het Raboes te vertegenwoordigen en heb je zin in een leuke borrel? Geef je snel per Whatsapp op bij Léon. De eerste 12 aanmeldingen mogen helpen.

20 augustus: Verenigingenmarkt Blaricum – ook georganiseerd door de Oranjevereniging, de eerste van onze wervingsactiviteiten dit jaar. Daarnaast zijn we gevraagd te helpen met solexrace. De plannen zijn nog in ontwikkeling, maar het belooft weer een leuke dag te worden. Als je je nog niet opgegeven had op de groepsraad kom vooral kijken!

2 september: Leidingdag – Een leuke en gezellige dag waarop al onze vrijwilligers van harte welkom zijn. We gaan wat leuks doen, wat nuttigs doen en de nieuwe leidingteams kunnen vast even lekker aan elkaar snuffelen. Plan de hele dag vast vrij, meer info volgt van de zomer!

10 september: Inmarkt Laren – ook hier laten we ons weer van ons beste kant zien. De locatie is veranderd, waardoor we waarschijnlijk niet mogen stoken. Dus tijd voor nieuwe leuke ideeën!

22-24 september: Geen opkomst i.v.m. Scout-In 2017

7 oktober: Groepsraad

14 oktober: Open dag Scouting Raboes

Dan is nu iedereen thuis is het seizoen echt even voorbij en kunnen we jullie een fijne vakantie wensen! Allemaal bedankt voor een geweldig, veilig maar vooral ook supergezellig seizoen… en tot over 3 weken!

Het groepsbestuur,

Anita, Naomi, Ivy, Maarten, Mikel & Léon

Afgelopen zaterdag stond in het teken van samenwerken bij de Scouts meiden. Door middel van het voltooien van verschillende opdrachten konden de meiden ingrediënten verdienen om heerlijke wentelteefjes te bakken! ... Bekijk meerBekijk minder

Het nieuwste nummer van het Scouting Magazine is vandaag op je deurmat gevallen. Daarin heeft team Media weer 4 pagina's speciaal over het Raboes samengesteld... Deze editie: foto's, wist-je-datjes, secret lifes of the leiding en meer! 😁👍 ... Bekijk meerBekijk minder