Vrijwilligers bedankt!

Geschreven door Leon Vos op . Geplaatst in Informatie, Nieuws archief, nieuws van raboes

Beste Raboesvrijwilligers!

Allereerst welkom thuis voor al onze toppers die de zomerkampen mogelijk hebben gemaakt. We hopen dat jullie een fantastisch kamp hebben gehad! We hebben in ieder geval prachtige foto’s voorbij zien komen! En niks gehoord over ongelukjes, incidenten of andere narigheden, dus superfijn dat alles goed is gegaan 👍 We zijn benieuwd naar alle verhalen. Dank jullie wel voor jullie inzet om onze jeugd weer een geweldig kamp te bezorgen!!

De groepsbegeleiders zijn in de komende weken druk aan het puzzelen hoe de nieuwe leidingteams eruit komen te zien. Als er meer bekend is horen jullie dat zo snel mogelijk.

Wij willen de teamleiders van afgelopen jaar vragen om de kinderen die overgaan zo snel mogelijk over te vliegen in ScoutsOnLine (laat dit ze ook even weten), dan krijgen ze ook op tijd hun post voor het nieuwe seizoen van hun nieuwe speltak.

Over 3 weken beginnen de eerste activiteiten alweer, dus plan de volgende data vast vrij in je agenda.

19 augustus: Rustwat – traditioneel trappen we het seizoen af door de Oranjevereniging te helpen bij hun feestavond bij Rustwat. Let op!! We hebben uitgebreid gesproken met het bestuur van de Oranjevereniging en zij wilden de afspraken graag beter vastleggen en iets aanpassen. Het volgende is besloten:

·       Maximaal 12 vrijwilligers – 6 koppels

·       Ieder 3 consumptiebonnen

·       Geen alcohol tijdens de werkzaamheden

·       Gratis deelname aan de afterparty voor de vrijwilligers in Rustwat

Het vuurwerk bij Rustwat is een leuke start van de Blaricumse feestweek, vind je het leuk om mee te helpen, het Raboes te vertegenwoordigen en heb je zin in een leuke borrel? Geef je snel per Whatsapp op bij Léon. De eerste 12 aanmeldingen mogen helpen.

20 augustus: Verenigingenmarkt Blaricum – ook georganiseerd door de Oranjevereniging, de eerste van onze wervingsactiviteiten dit jaar. Daarnaast zijn we gevraagd te helpen met solexrace. De plannen zijn nog in ontwikkeling, maar het belooft weer een leuke dag te worden. Als je je nog niet opgegeven had op de groepsraad kom vooral kijken!

2 september: Leidingdag – Een leuke en gezellige dag waarop al onze vrijwilligers van harte welkom zijn. We gaan wat leuks doen, wat nuttigs doen en de nieuwe leidingteams kunnen vast even lekker aan elkaar snuffelen. Plan de hele dag vast vrij, meer info volgt van de zomer!

10 september: Inmarkt Laren – ook hier laten we ons weer van ons beste kant zien. De locatie is veranderd, waardoor we waarschijnlijk niet mogen stoken. Dus tijd voor nieuwe leuke ideeën!

22-24 september: Geen opkomst i.v.m. Scout-In 2017

7 oktober: Groepsraad

14 oktober: Open dag Scouting Raboes

Dan is nu iedereen thuis is het seizoen echt even voorbij en kunnen we jullie een fijne vakantie wensen! Allemaal bedankt voor een geweldig, veilig maar vooral ook supergezellig seizoen… en tot over 3 weken!

Het groepsbestuur,

Anita, Naomi, Ivy, Maarten, Mikel & Léon

Koekjes bakken met de kabouters voor valentijnsdag 💕💞💘💖💗💓💝 ... Bekijk meerBekijk minder

Op zaterdag 3 maart 2018 houdt Scouting Raboes een open dag, speciaal voor geïnteresseerden boven de 18 jaar. Het Raboes is een hele gezellige, actieve en uitdagende vereniging, geleid door een hele hoop vrijwilligers. Onze speltakken (verschillende leeftijdsgroepen tussen de 5 en 18 jaar) draaien op de zaterdag tussen 13.30 en 16.30 uur. En wij zoeken mensen die het leuk zouden vinden om ons daarbij te komen helpen!

De open dag voor vrijwilligers begint om 12.00 uur met een brunch en rondleiding over het Raboes. Daarna zullen de opkomsten met de kinderen tussen 13.30 en 16.30 uur worden gehouden. De dag wordt vervolgd met een borrel, avondeten en een avondprogramma. Mocht je niet bij het avondprogramma kunnen zijn is dat uiteraard geen probleem, maar laat dat dan even weten.

Houd jij van buiten zijn, omgaan met kinderen, actief bezig zijn, jezelf uitdagen en eigenlijk ook een heleboel gezelligheid? Kom dan eens een kijkje bij ons nemen.

Wanneer: 3 maart 2018
Hoelaat: 12.00 uur brunch
Waar: Raboes 18, Laren

Voor wie: Iedereen die boven de 18 is!
Als vrijwilliger bij onze vereniging vragen wij een VOG (verklaring omtrent gedrag) voor je aan. Dat is voor deze dag niet nodig. Er moeten geen redenen zijn waarvoor je hiervoor niet in aanmerking zou komen. Zolang je in het verleden geen strafbare feiten hebt gepleegd of om geldige redenen bent geweigerd bij een andere vereniging, dan zou dit geen probleem moeten zijn. Heb je hier vragen over, dan mag je ons altijd mailen.

Hoe meld ik mij aan: zet jezelf op aanwezig op dit evenement of stuur een e-mail naar bestuur@scoutingraboes.nl

Wil je meer informatie? Stuur ons een bericht op FB of via bestuur@scoutingraboes.nl

Wij hopen je zaterdag 3 maart op het Raboes te zien!

Open Dag voor Vrijwilligers!

maart 3, 2018, 12:00pm - maart 3, 2018, 9:00pm

Wie had dat gedacht!! Onze welpen zijn natuurtalenten als het gaat om slagbal. ... Bekijk meerBekijk minder

Breng je statiegeldflessen naar het Raboes, gooi ze in onze supercoole statiegeldvanger (klussenclub bedankt! :)) en win een leuke prijs? Dan leveren wij ze voor je in bij de Coop in Eemnes! Daarmee help je ons aan een nieuw dak voor ons clubhuis! ... Bekijk meerBekijk minder

Veel schapenvriendjes en mooie nagels verder na een spannende speurtocht op de hei met de kabouters 🌾🐑💅🏼 ... Bekijk meerBekijk minder