Aanmelden

Enthousiast geworden voor het Raboes? Vergeet niet dat je eerst 4 keer vrijblijvend mee mag draaien. Als je, net als wij, hierna nooit meer weg wil bij het Raboes kan je je vervolgens hier aanmelden. Je wordt dan lid van Scouting Raboes en staat dan ook meteen ingeschreven bij Scouting Nederland.
Lees voor meer informatie over het lidmaatschap hier verder
.

WORD NU LID!

Fijn dat je lid wilt worden van Scouting Raboes!
  • Geef hier aan bij welke speltak je je wilt aanmelden, weet je het niet zeker; vul dan 'anders' in. Meer informatie vindt je onder 'speltakken.
  • Het Raboes maakt steeds meer gebruik van de website en sociale media als communicatiemiddelen en voor de publicatie van foto’s. De website is een algemeen toegankelijk medium, waar informatie vrij vanaf gehaald kan worden. Wij willen u heel graag blijven voorzien van actuele foto’s van onze opkomsten en activiteiten via de website, via de Scouting Raboes Facebook en eventuele andere media. Daarvoor hebben wij echter wel uw toestemming nodig.

Voor het publiceren van foto’s op de website, promotiemateriaal en andere media vragen wij dan ook uw toestemming.

Wij verzoeken u het toestemmingsformulier te downloaden via deze link: Toestemming fotomateriaal website

Wilt u het ondertekende formulier hier uploaden of eventueel doormailen naar bestuur@scoutingraboes.nl
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

3 dagen geleden

Scouting Raboes

De Explorers hebben dit weekend reunieweekend gehad! Naast een gezellige barbecue, lekker kletsen bij het kampvuur en genieten van het zonnetje hebben ze ook een escaperoom gedaan in Amsterdam! Gelukkig zijn ze allemaal binnen de tijd ontsnapt, toppers! ... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Scouting Raboes

Bedankt aan iedereen die op ons gestemd heeft met de Rabobank Clubkascampagne!! Met 138 stemmen hebben we een bedrag ontvangen van 1312 euro! Dit bedrag komt ten goede aan de aanschaf van nieuwe gasbranders voor op de kampen. Dank jullie wel & bedankt Rabobank!! #RaboGVS ... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Scouting Raboes

Reminder: Morgen is de Grote Schoonmaak! We nodigen alle ouders uit om tijdens de opkomsten even mee te poetsen terwijl de kids lekker met hun opkomst bezig zijn.

Het is er fenomenaal weer voor. Kom jij ons helpen in ons prachtige bos? Stroop die mouwen op, zonnetje, muziekje en we gaan lekker poetsen!

Laat even weten of je komt!

1 week geleden

Scouting Raboes

Jongens tegen de meisjes afgelopen zaterdag bij de scouts! Een bloedstollende strijd waar uiteindelijk de scouts jongens met de winst er vandoor zijn gegaan ... Bekijk meerBekijk minder

2 weken geleden

Scouting Raboes

De SRW zit erop! Een weekend vol gezelligheid, zon, kamperen, toneelstukjes en nog veel meer! En er werden natuurlijk ook punten binnen gehaald.
De hikeprijs ging naar het leidingteam, de themaprijs naar de scouts meisjes, de kookprijs naar de scouts jongens, en de 1e plek is mooi veroverd door de scouts meisjes!
Dank aan de Explorers voor het organiseren!