Verhuur van twee clubhuizen

Met een mooi, ruim bos en twee clubhuizen beschikken we over een uitermate goede locatie voor verhuur. De clubhuizen kunnen tegelijk of apart worden gehuurd. Wij verhuren echter alleen aan basisscholen en scoutingverenigingen. Verhuur in de zomermaanden (juli/augustus) alleen per week van zaterdag tot zaterdag. Buiten de zomermaanden kunnen de clubhuizen per dag of nacht gehuurd worden, maar NIET op zaterdag. Het terrein bevat 2 op geruime afstand van elkaar gelegen gebouwen, elk met een capaciteit van 40 personen. De clubhuizen zijn niet te huur voor feesten en partijen.

Raboes 20

Raboes 18

Het terrein is vrij gelegen in een eigen bos van 1.5 ha. met daarin ruime open speelterreinen, kampvuurkuilen e.d. Het bos is omringd door een solide houtwal. Er is een parkeergelegenheid bij de ingang van het terrein. Op 150 mtr. bevindt zich een uitgestrekte heide/bos waartoe een B-weg moet worden overgestoken. Ieder clubhuis is voorzien van een moderne keuken met voldoende kook-gelegenheid, 1 ruime koelkast, fornuis 6 pits, ruime oven, warm water uit Cv-ketel, wasgelegenheid met warme douche en toiletten.

Onder andere gelden de volgende voorwaarden voor verhuur

• Gebouwen mogen uitsluitend aan lagere scholen en scoutinggroepen verhuurd worden,
  • Zogenaamde daddy camps kwalificeren niet als verhuur aan lagere scholen en/of verhuur aan scoutinggroepen.
  • Verhuur vindt plaats tussen half mei en half oktober,
  • Per gebouw kunnen minimaal 24 kinderen slapen, max 40.
  • De clubhuizen zijn niet te huur voor feesten en partijen.

Beschikbaarheid
U kunt de beschikbaarheid bekijken op de pagina Verhuurdata Clubhuizen

Informatie aanvragen
U kunt een aanvraag insturen via de pagina Informatie Formulier

3 dagen geleden

Scouting Raboes

De Explorers hebben dit weekend reunieweekend gehad! Naast een gezellige barbecue, lekker kletsen bij het kampvuur en genieten van het zonnetje hebben ze ook een escaperoom gedaan in Amsterdam! Gelukkig zijn ze allemaal binnen de tijd ontsnapt, toppers! ... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Scouting Raboes

Bedankt aan iedereen die op ons gestemd heeft met de Rabobank Clubkascampagne!! Met 138 stemmen hebben we een bedrag ontvangen van 1312 euro! Dit bedrag komt ten goede aan de aanschaf van nieuwe gasbranders voor op de kampen. Dank jullie wel & bedankt Rabobank!! #RaboGVS ... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Scouting Raboes

Reminder: Morgen is de Grote Schoonmaak! We nodigen alle ouders uit om tijdens de opkomsten even mee te poetsen terwijl de kids lekker met hun opkomst bezig zijn.

Het is er fenomenaal weer voor. Kom jij ons helpen in ons prachtige bos? Stroop die mouwen op, zonnetje, muziekje en we gaan lekker poetsen!

Laat even weten of je komt!

1 week geleden

Scouting Raboes

Jongens tegen de meisjes afgelopen zaterdag bij de scouts! Een bloedstollende strijd waar uiteindelijk de scouts jongens met de winst er vandoor zijn gegaan ... Bekijk meerBekijk minder

2 weken geleden

Scouting Raboes

De SRW zit erop! Een weekend vol gezelligheid, zon, kamperen, toneelstukjes en nog veel meer! En er werden natuurlijk ook punten binnen gehaald.
De hikeprijs ging naar het leidingteam, de themaprijs naar de scouts meisjes, de kookprijs naar de scouts jongens, en de 1e plek is mooi veroverd door de scouts meisjes!
Dank aan de Explorers voor het organiseren!