Beleidsplan 2017 – 2022

Geschreven door Leon Vos op . Geplaatst in Nieuws archief, nieuws van raboes

De afgelopen weken zijn we op het Raboes heel druk geweest met de open dag en de verenigingsmarkten om het hele Gooi te laten zien wat een ontzettend gave vereniging wij zijn! Afgelopen zaterdag heeft iedereen dat kunnen zien! Wat was het een gave dag!!

Het Raboes wordt mogelijk gemaakt door haar geweldige vrijwilligers! Om het allemaal in goede banen te leiden is er ook goed beleid nodig. Dit wordt opgesteld door het dagelijks bestuur in samenwerking met de groepsraad. Zaterdag 7 oktober is op de groepsraad het nieuwe beleidsplan goedgekeurd voor 2017 – 2022. Dit houdt in dat we als hele vereniging ervoor hebben gekozen dit beleid te volgen de komende jaren. Ben je ook nieuwsgierig wat dit beleid precies inhoudt? Je kan het beleidsplan hier lezen:

Beleidsplan 2017 – 2022 laatste update 18102017 – aangenomen per 07102017

Hieronder vertellen we kort hoe het beleidsplan tot stand is gekomen.

In het voorjaar van 2017 hebben we met de groepsraad opnieuw gekeken naar hoe onze vrijwilligers en vertegenwoordigers van onze leden (oudercommissie) het Raboes zien. Op allerlei creatieve manieren is er aan gewerkt en gekeken of onze ideeën nog aansloten bij de Missie & Visie uit 2013. Hierbij zijn enkele wijzigingen voorgesteld en daaruit is de nieuwe Missie & Visie 2017-2022 opgesteld.

Voor het beleidsplan 2013 – 2016 zijn vanuit de groepsraad vele veranderingen aangedragen en doelen gesteld om een frisse wind door de vereniging te laten gaan. Het uitgevoerde beleid (conform het beleidsplan 2013 – 2016) heeft ertoe geleid dat een flinke groei in ledenaantal is bewerkstelligd en dat de groepsvereniging er financieel sterker voor staat ten opzichte van 2012.  Het proces en het daaruit volgende resultaat zijn op de bestuursvergaderingen en groepsraden besproken en geëvalueerd. Het beleidsplan 2017 – 2022 bouwt verder op het beleid van 2013 – 2016. Het beleidsplan 2017 – 2022 is ter goedkeuring onder alle leden verspreid en op de groepsraad van 7 oktober 2017 door het algemeen bestuur aangenomen.

Heb je vragen over het beleidsplan? Mail gerust naar bestuur@scoutingraboes.nl dan zullen we ons best doen je te beantwoorden.

het groepsbestuur,

Ivy, Anita, Naomi, Maarten, Mikel en Léon

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.