Bereikbaarheid Raboes

Geschreven door Leon Vos op . Geplaatst in Contact, Nieuws archief, nieuws van raboes

Werkzaamheden rondom het Raboes

Vanaf de richting Bussum, Huizen en Blaricum is het Raboes de komende weken iets lastiger bereikbaar. Hieronder vind u daar meer informatie over.

VolkerInfra voert in maart, april en mei de werkzaamheden ten behoeve van de herinrichting Prins Hendriklaan en Boissevainweg (N526) in opdracht van de provincie Noord-Holland uit. Daarvoor zijn de Prins Hendriklaan en Boissevainweg van maandag 26 maart tot en met zaterdag 5 mei afgesloten voor autoverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen in deze periode wel van de Prins Hendriklaan gebruik blijven maken. Voor meer informatie zie ook onderstaande factsheet:

20180316_Factsheet herinrichting N526

3 dagen geleden

Scouting Raboes

De Explorers hebben dit weekend reunieweekend gehad! Naast een gezellige barbecue, lekker kletsen bij het kampvuur en genieten van het zonnetje hebben ze ook een escaperoom gedaan in Amsterdam! Gelukkig zijn ze allemaal binnen de tijd ontsnapt, toppers! ... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Scouting Raboes

Bedankt aan iedereen die op ons gestemd heeft met de Rabobank Clubkascampagne!! Met 138 stemmen hebben we een bedrag ontvangen van 1312 euro! Dit bedrag komt ten goede aan de aanschaf van nieuwe gasbranders voor op de kampen. Dank jullie wel & bedankt Rabobank!! #RaboGVS ... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Scouting Raboes

Reminder: Morgen is de Grote Schoonmaak! We nodigen alle ouders uit om tijdens de opkomsten even mee te poetsen terwijl de kids lekker met hun opkomst bezig zijn.

Het is er fenomenaal weer voor. Kom jij ons helpen in ons prachtige bos? Stroop die mouwen op, zonnetje, muziekje en we gaan lekker poetsen!

Laat even weten of je komt!

1 week geleden

Scouting Raboes

Jongens tegen de meisjes afgelopen zaterdag bij de scouts! Een bloedstollende strijd waar uiteindelijk de scouts jongens met de winst er vandoor zijn gegaan ... Bekijk meerBekijk minder

2 weken geleden

Scouting Raboes

De SRW zit erop! Een weekend vol gezelligheid, zon, kamperen, toneelstukjes en nog veel meer! En er werden natuurlijk ook punten binnen gehaald.
De hikeprijs ging naar het leidingteam, de themaprijs naar de scouts meisjes, de kookprijs naar de scouts jongens, en de 1e plek is mooi veroverd door de scouts meisjes!
Dank aan de Explorers voor het organiseren!