De Vrienden van het Raboes

Er gaan al maanden geruchten en geroezemoes door ons prachtige bos… maar het is eindelijk zover! Je kan vanaf nu Vriend worden van het Raboes. Heb je de brief al in je mailbox gehad? Lees hem snel door! Je vindt hem hier terug:

Brief januari 2018:

Beste potentiele vriend van het Raboes – versie 2 (rekeningnummer correctie)

Brief november 2017:

Beste potentiele vriend van het Raboes

Meer info:

Mail vriend@scoutingraboes.nl

Documenten taskforce Vrienden van het Raboes:

Definitieve versie Huishoudelijk reglement vrienden van – goedgekeurd per stichtingsvergadering 17 oktober 2016

Beleidsplan 2017 – 2022

Beleidsplan Stichting Raboes Blijdenstein 2017 – 2022

Wordt vriend:

Je wordt Vriend van het Raboes door een vrijblijvende donatie over te maken naar NL37RABO 3293.8797.99 (storting o.v.v. Vriend van het Raboes en de volledige naam die je hieronder opgeeft). Wil je vervolgens ook graag op de hoogte gehouden worden en genieten van de voordelen die Vriend zijn van het Raboes je biedt, dan verzoeken wij je onderstaand formulier in te vullen. Je aanmelding als Vriend wordt dan na ontvangst van je donatie door de taskforce Vrienden van het Raboes verwerkt.

Word Vriend van het Raboes!

Draag het Raboes een warm hart toe en word Vriend van het Raboes!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

3 dagen geleden

Scouting Raboes

De Explorers hebben dit weekend reunieweekend gehad! Naast een gezellige barbecue, lekker kletsen bij het kampvuur en genieten van het zonnetje hebben ze ook een escaperoom gedaan in Amsterdam! Gelukkig zijn ze allemaal binnen de tijd ontsnapt, toppers! ... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Scouting Raboes

Bedankt aan iedereen die op ons gestemd heeft met de Rabobank Clubkascampagne!! Met 138 stemmen hebben we een bedrag ontvangen van 1312 euro! Dit bedrag komt ten goede aan de aanschaf van nieuwe gasbranders voor op de kampen. Dank jullie wel & bedankt Rabobank!! #RaboGVS ... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Scouting Raboes

Reminder: Morgen is de Grote Schoonmaak! We nodigen alle ouders uit om tijdens de opkomsten even mee te poetsen terwijl de kids lekker met hun opkomst bezig zijn.

Het is er fenomenaal weer voor. Kom jij ons helpen in ons prachtige bos? Stroop die mouwen op, zonnetje, muziekje en we gaan lekker poetsen!

Laat even weten of je komt!

1 week geleden

Scouting Raboes

Jongens tegen de meisjes afgelopen zaterdag bij de scouts! Een bloedstollende strijd waar uiteindelijk de scouts jongens met de winst er vandoor zijn gegaan ... Bekijk meerBekijk minder

2 weken geleden

Scouting Raboes

De SRW zit erop! Een weekend vol gezelligheid, zon, kamperen, toneelstukjes en nog veel meer! En er werden natuurlijk ook punten binnen gehaald.
De hikeprijs ging naar het leidingteam, de themaprijs naar de scouts meisjes, de kookprijs naar de scouts jongens, en de 1e plek is mooi veroverd door de scouts meisjes!
Dank aan de Explorers voor het organiseren!