Tijd voor de Grote Schoonmaak!

Geschreven door Leon Vos op . Geplaatst in Nieuws archief, nieuws van raboes

Onze gebouwen worden wekelijks schoongemaakt door onze speltakken, maar af en toe kunnen onze gebouwen ook een grondige poetsbeurt gebruiken! Tijd om alle spinrag weer van de plafonds te halen, de ramen eens lekker te soppen en die kozijnen weer eens mooi te laten glimmen. Al regelmatig hebben wij van ouders gehoord dat ze ons graag eens willen helpen, maar dan wel het liefst op een zaterdag! Vandaar dat we besloten hebben dit jaar de grote schoonmaak te organiseren op zaterdag 21 april tussen 12:00 & 17:00. Uiteraard begrijpen we het als jullie pas kunnen helpen nadat de kinderen aan opkomst zijn begonnen, dus het is absoluut geen probleem als jullie dan pas kunnen helpen.

We horen het graag of je kan komen helpen, dan weten we hoeveel schoonmaakspullen we moeten regelen en hoeveel koffie we in zullen slaan! Je mag uiteraard ook je eigen favoriete zeem meenemen als je die liever gebruikt!

Grote schoonmaak 2018

Kom jij helpen met de grote schoonmaak? Laat het ons even weten!
    Wij willen graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen, dus geef hieronder even aan wanneer wij op je kunnen rekenen.

3 dagen geleden

Scouting Raboes

De Explorers hebben dit weekend reunieweekend gehad! Naast een gezellige barbecue, lekker kletsen bij het kampvuur en genieten van het zonnetje hebben ze ook een escaperoom gedaan in Amsterdam! Gelukkig zijn ze allemaal binnen de tijd ontsnapt, toppers! ... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Scouting Raboes

Bedankt aan iedereen die op ons gestemd heeft met de Rabobank Clubkascampagne!! Met 138 stemmen hebben we een bedrag ontvangen van 1312 euro! Dit bedrag komt ten goede aan de aanschaf van nieuwe gasbranders voor op de kampen. Dank jullie wel & bedankt Rabobank!! #RaboGVS ... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Scouting Raboes

Reminder: Morgen is de Grote Schoonmaak! We nodigen alle ouders uit om tijdens de opkomsten even mee te poetsen terwijl de kids lekker met hun opkomst bezig zijn.

Het is er fenomenaal weer voor. Kom jij ons helpen in ons prachtige bos? Stroop die mouwen op, zonnetje, muziekje en we gaan lekker poetsen!

Laat even weten of je komt!

1 week geleden

Scouting Raboes

Jongens tegen de meisjes afgelopen zaterdag bij de scouts! Een bloedstollende strijd waar uiteindelijk de scouts jongens met de winst er vandoor zijn gegaan ... Bekijk meerBekijk minder

2 weken geleden

Scouting Raboes

De SRW zit erop! Een weekend vol gezelligheid, zon, kamperen, toneelstukjes en nog veel meer! En er werden natuurlijk ook punten binnen gehaald.
De hikeprijs ging naar het leidingteam, de themaprijs naar de scouts meisjes, de kookprijs naar de scouts jongens, en de 1e plek is mooi veroverd door de scouts meisjes!
Dank aan de Explorers voor het organiseren!