Stichting Raboes Blijdenstein

Het beheer van de grond en clubgebouwen van Scouting Raboes ligt bij de Stichting Raboes-Blijdenstein. Zij zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van het bos en de clubgebouwen, en dus ook voor de verhuur van de clubgebouwen. De naam van de stichting komt voort uit onze rijke geschiedenis, de grond is namelijk geschonken aan Scouting Raboes door Mejuffrouw Blijdenstein, met als doel altijd als ontwikkelingsplek voor jongeren te fungeren.

Stichting Raboes Blijdenstein is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer: 41192723

De organisatie van de stichting wordt in de kern gevormd door het stichtingsbestuur.

Het Stichtingsbestuur bestaat uit de volgende leden:
Frank Keizer – Voorzitter Stichting
Bart-Jan Smit – Penningmeester
Erik Mulder – Kluscommissie
Christien de Groot – Verhuur
Albert Mulder – Kluscommissie
Merel Keizer – Jongbaas Raboesstam
Wim Kamerman – Boscommissie
Léon Vos – Groepsvoorzitter Scouting Raboes

Documenten Stichting Raboes Blijdenstein:
De stichting en heeft haar eigen beleidsplan gebaseerd op de doelstelling conform de stichtingsstatuten.

Beleidsplan Raboes Blijdenstein 2017 – 2022

Statuten stichting Raboes Blijdenstein

3 dagen geleden

Scouting Raboes

De Explorers hebben dit weekend reunieweekend gehad! Naast een gezellige barbecue, lekker kletsen bij het kampvuur en genieten van het zonnetje hebben ze ook een escaperoom gedaan in Amsterdam! Gelukkig zijn ze allemaal binnen de tijd ontsnapt, toppers! ... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Scouting Raboes

Bedankt aan iedereen die op ons gestemd heeft met de Rabobank Clubkascampagne!! Met 138 stemmen hebben we een bedrag ontvangen van 1312 euro! Dit bedrag komt ten goede aan de aanschaf van nieuwe gasbranders voor op de kampen. Dank jullie wel & bedankt Rabobank!! #RaboGVS ... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Scouting Raboes

Reminder: Morgen is de Grote Schoonmaak! We nodigen alle ouders uit om tijdens de opkomsten even mee te poetsen terwijl de kids lekker met hun opkomst bezig zijn.

Het is er fenomenaal weer voor. Kom jij ons helpen in ons prachtige bos? Stroop die mouwen op, zonnetje, muziekje en we gaan lekker poetsen!

Laat even weten of je komt!

1 week geleden

Scouting Raboes

Jongens tegen de meisjes afgelopen zaterdag bij de scouts! Een bloedstollende strijd waar uiteindelijk de scouts jongens met de winst er vandoor zijn gegaan ... Bekijk meerBekijk minder

2 weken geleden

Scouting Raboes

De SRW zit erop! Een weekend vol gezelligheid, zon, kamperen, toneelstukjes en nog veel meer! En er werden natuurlijk ook punten binnen gehaald.
De hikeprijs ging naar het leidingteam, de themaprijs naar de scouts meisjes, de kookprijs naar de scouts jongens, en de 1e plek is mooi veroverd door de scouts meisjes!
Dank aan de Explorers voor het organiseren!