Beleidsplan Scouting Raboes 2017 – 2022

In het voorjaar van 2017 hebben we met de groepsraad opnieuw gekeken naar hoe onze vrijwilligers en vertegenwoordigers van onze leden (oudercommissie) het Raboes zien. Op allerlei creatieve manieren is er aan gewerkt en gekeken of onze ideeën nog aansloten bij de Missie & Visie uit 2013. Hierbij zijn enkele wijzigingen voorgesteld en daaruit is de nieuwe Missie & Visie 2017-2022 opgesteld.

Voor het beleidsplan 2013 – 2016 zijn vanuit de groepsraad vele veranderingen aangedragen en doelen gesteld om een frisse wind door de vereniging te laten gaan. Het uitgevoerde beleid (conform het beleidsplan 2013 – 2016) heeft ertoe geleid dat een flinke groei in ledenaantal is bewerkstelligd en dat de groepsvereniging er financieel sterker voor staat ten opzichte van 2012.  Het proces en het daaruit volgende resultaat zijn op de bestuursvergaderingen en groepsraden besproken en geëvalueerd. Het beleidsplan 2017 – 2022 bouwt verder op het beleid van 2013 – 2016. Het beleidsplan 2017 – 2022 is ter goedkeuring onder alle leden verspreid en op de groepsraad van 7 oktober 2017 door het algemeen bestuur aangenomen.

Beleidsplan 2017 – 2022 laatste update 18102017 – aangenomen per 07102017

Beleidsplan Stichting Raboes Blijdenstein 2017 – 2022

De stichting en heeft haar eigen beleidsplan gebaseerd op de doelstelling conform de stichtingsstatuten.

Beleidsplan Raboes Blijdenstein 2017 – 2022

3 dagen geleden

Scouting Raboes

De Explorers hebben dit weekend reunieweekend gehad! Naast een gezellige barbecue, lekker kletsen bij het kampvuur en genieten van het zonnetje hebben ze ook een escaperoom gedaan in Amsterdam! Gelukkig zijn ze allemaal binnen de tijd ontsnapt, toppers! ... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Scouting Raboes

Bedankt aan iedereen die op ons gestemd heeft met de Rabobank Clubkascampagne!! Met 138 stemmen hebben we een bedrag ontvangen van 1312 euro! Dit bedrag komt ten goede aan de aanschaf van nieuwe gasbranders voor op de kampen. Dank jullie wel & bedankt Rabobank!! #RaboGVS ... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Scouting Raboes

Reminder: Morgen is de Grote Schoonmaak! We nodigen alle ouders uit om tijdens de opkomsten even mee te poetsen terwijl de kids lekker met hun opkomst bezig zijn.

Het is er fenomenaal weer voor. Kom jij ons helpen in ons prachtige bos? Stroop die mouwen op, zonnetje, muziekje en we gaan lekker poetsen!

Laat even weten of je komt!

1 week geleden

Scouting Raboes

Jongens tegen de meisjes afgelopen zaterdag bij de scouts! Een bloedstollende strijd waar uiteindelijk de scouts jongens met de winst er vandoor zijn gegaan ... Bekijk meerBekijk minder

2 weken geleden

Scouting Raboes

De SRW zit erop! Een weekend vol gezelligheid, zon, kamperen, toneelstukjes en nog veel meer! En er werden natuurlijk ook punten binnen gehaald.
De hikeprijs ging naar het leidingteam, de themaprijs naar de scouts meisjes, de kookprijs naar de scouts jongens, en de 1e plek is mooi veroverd door de scouts meisjes!
Dank aan de Explorers voor het organiseren!