Open Dag voor Vrijwilligers!

Geschreven door Anita de Boer op . Geplaatst in Nieuws archief, Speltakken, nieuws van raboes

Op zaterdag 3 maart 2018 houdt Scouting Raboes een open dag, speciaal voor geïnteresseerden boven de 18 jaar. Het Raboes is een hele gezellige, actieve en uitdagende vereniging, geleid door een hele hoop vrijwilligers. Onze speltakken (verschillende leeftijdsgroepen tussen de 5 en 18 jaar) draaien op de zaterdag tussen 13.30 en 16.30 uur. En wij zoeken mensen die het leuk zouden vinden om ons daarbij te komen helpen!

De open dag voor vrijwilligers begint om 12.00 uur met een brunch en rondleiding over het Raboes. Daarna zullen de opkomsten met de kinderen tussen 13.30 en 16.30 uur worden gehouden. De dag wordt vervolgd met een borrel, avondeten en een avondprogramma. Mocht je niet bij het avondprogramma kunnen zijn is dat uiteraard geen probleem, maar laat dat dan even weten.

Houd jij van buiten zijn, omgaan met kinderen, actief bezig zijn, jezelf uitdagen en eigenlijk ook een heleboel gezelligheid? Kom dan eens een kijkje bij ons nemen.

Wanneer: 3 maart 2018
Hoelaat: 12.00 uur brunch
Waar: Raboes 18, Laren

Voor wie: Iedereen die boven de 18 is!
Als vrijwilliger bij onze vereniging vragen wij een VOG (verklaring omtrent gedrag) voor je aan. Dat is voor deze dag niet nodig. Er moeten geen redenen zijn waarvoor je hiervoor niet in aanmerking zou komen. Zolang je in het verleden geen strafbare feiten hebt gepleegd of om geldige redenen bent geweigerd bij een andere vereniging, dan zou dit geen probleem moeten zijn. Heb je hier vragen over, dan mag je ons altijd mailen.

Hoe meld ik mij aan: zet jezelf op aanwezig via ons Facebook Evenement of stuur een e-mail naar bestuur@scoutingraboes.nl

Wij hebben er ontzettend veel zin in & hopen jullie 3 maart op het Raboes te zien!

3 dagen geleden

Scouting Raboes

De Explorers hebben dit weekend reunieweekend gehad! Naast een gezellige barbecue, lekker kletsen bij het kampvuur en genieten van het zonnetje hebben ze ook een escaperoom gedaan in Amsterdam! Gelukkig zijn ze allemaal binnen de tijd ontsnapt, toppers! ... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Scouting Raboes

Bedankt aan iedereen die op ons gestemd heeft met de Rabobank Clubkascampagne!! Met 138 stemmen hebben we een bedrag ontvangen van 1312 euro! Dit bedrag komt ten goede aan de aanschaf van nieuwe gasbranders voor op de kampen. Dank jullie wel & bedankt Rabobank!! #RaboGVS ... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Scouting Raboes

Reminder: Morgen is de Grote Schoonmaak! We nodigen alle ouders uit om tijdens de opkomsten even mee te poetsen terwijl de kids lekker met hun opkomst bezig zijn.

Het is er fenomenaal weer voor. Kom jij ons helpen in ons prachtige bos? Stroop die mouwen op, zonnetje, muziekje en we gaan lekker poetsen!

Laat even weten of je komt!

1 week geleden

Scouting Raboes

Jongens tegen de meisjes afgelopen zaterdag bij de scouts! Een bloedstollende strijd waar uiteindelijk de scouts jongens met de winst er vandoor zijn gegaan ... Bekijk meerBekijk minder

2 weken geleden

Scouting Raboes

De SRW zit erop! Een weekend vol gezelligheid, zon, kamperen, toneelstukjes en nog veel meer! En er werden natuurlijk ook punten binnen gehaald.
De hikeprijs ging naar het leidingteam, de themaprijs naar de scouts meisjes, de kookprijs naar de scouts jongens, en de 1e plek is mooi veroverd door de scouts meisjes!
Dank aan de Explorers voor het organiseren!