Raboes doet NLdoet!

Geschreven door Leon Vos op . Geplaatst in Nieuws archief, nieuws van raboes

Beste ouders, vrijwilligers en geïnteresseerden,

10 maart doet het Raboes weer mee met NLDOET. Daarom zinj wij op zoek naar handige klussers, handen uit de mouwen stekers en potentiële poetsers.

We zijn vorig jaar begonnen met het verven van de clubhuizen, maar we zijn nog niet helemaal klaar. Daarnaast kunnen de kozijnen een lik verf gebruiken en heeft het dakkapel van het jongens gebouw een grondige schoonmaakbeurt nodig. Kortom genoeg te doen deze dag. Komt u ook de handen uit de mouwen steken? Vele handen maken licht werk, dat hebben we vorig jaar wel gezien. Uiteraard zorgen wij voor de koffie, thee, lunch en andere lekkernijen.

U kunt zich aanmelden via de website van NLDOET (www.NLdoet.nl) of klik op deze link: https://www.nldoet.nl/klus/33774.

Na aanmelding krijgt u in de week voor 10 maart meer informatie over deze dag.

Komt u ons weer een handje helpen op 10 maart? Dan gaan we er met zijn allen weer een gezellige dag van maken.

Met vriendelijke groet,

Het groepsbestuur Scouting Raboes en de Stichting Raboes Blijdenstein

3 dagen geleden

Scouting Raboes

De Explorers hebben dit weekend reunieweekend gehad! Naast een gezellige barbecue, lekker kletsen bij het kampvuur en genieten van het zonnetje hebben ze ook een escaperoom gedaan in Amsterdam! Gelukkig zijn ze allemaal binnen de tijd ontsnapt, toppers! ... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Scouting Raboes

Bedankt aan iedereen die op ons gestemd heeft met de Rabobank Clubkascampagne!! Met 138 stemmen hebben we een bedrag ontvangen van 1312 euro! Dit bedrag komt ten goede aan de aanschaf van nieuwe gasbranders voor op de kampen. Dank jullie wel & bedankt Rabobank!! #RaboGVS ... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Scouting Raboes

Reminder: Morgen is de Grote Schoonmaak! We nodigen alle ouders uit om tijdens de opkomsten even mee te poetsen terwijl de kids lekker met hun opkomst bezig zijn.

Het is er fenomenaal weer voor. Kom jij ons helpen in ons prachtige bos? Stroop die mouwen op, zonnetje, muziekje en we gaan lekker poetsen!

Laat even weten of je komt!

1 week geleden

Scouting Raboes

Jongens tegen de meisjes afgelopen zaterdag bij de scouts! Een bloedstollende strijd waar uiteindelijk de scouts jongens met de winst er vandoor zijn gegaan ... Bekijk meerBekijk minder

2 weken geleden

Scouting Raboes

De SRW zit erop! Een weekend vol gezelligheid, zon, kamperen, toneelstukjes en nog veel meer! En er werden natuurlijk ook punten binnen gehaald.
De hikeprijs ging naar het leidingteam, de themaprijs naar de scouts meisjes, de kookprijs naar de scouts jongens, en de 1e plek is mooi veroverd door de scouts meisjes!
Dank aan de Explorers voor het organiseren!