Jouw stem is geld waard in de Rabobank Clubkas Campagne!

Geschreven door Leon Vos op . Geplaatst in Nieuws archief, nieuws van raboes

Jouw stem is geld waard in de Rabobank Clubkas Campagne!
Rabobank Gooi en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Gooi en Vechtstreek stelt € 75.000,- beschikbaar! Ook Scouting Raboes doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen

Van 6 t/m 21 maart 2018 mogen leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Zij ontvangen hiervoor per post een unieke stemcode. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 75.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij als Scouting Raboes ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor Scouting Raboes belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de aanschaf van nieuwe gasbranders voor het koken tijdens onze kampen.. dus.. zegt het voort!!

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden (als zij lid zijn van Rabobank Gooi en Vechtstreek) stemmen geven aan onze prachtige vereniging tijdens de Clubkas Campagne.

Lid van Rabobank Gooi en Vechtstreek? Breng dan je stem uit op www.clubkascampagne.nl/gvs.

Bedankt voor jouw steun!

3 dagen geleden

Scouting Raboes

De Explorers hebben dit weekend reunieweekend gehad! Naast een gezellige barbecue, lekker kletsen bij het kampvuur en genieten van het zonnetje hebben ze ook een escaperoom gedaan in Amsterdam! Gelukkig zijn ze allemaal binnen de tijd ontsnapt, toppers! ... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Scouting Raboes

Bedankt aan iedereen die op ons gestemd heeft met de Rabobank Clubkascampagne!! Met 138 stemmen hebben we een bedrag ontvangen van 1312 euro! Dit bedrag komt ten goede aan de aanschaf van nieuwe gasbranders voor op de kampen. Dank jullie wel & bedankt Rabobank!! #RaboGVS ... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Scouting Raboes

Reminder: Morgen is de Grote Schoonmaak! We nodigen alle ouders uit om tijdens de opkomsten even mee te poetsen terwijl de kids lekker met hun opkomst bezig zijn.

Het is er fenomenaal weer voor. Kom jij ons helpen in ons prachtige bos? Stroop die mouwen op, zonnetje, muziekje en we gaan lekker poetsen!

Laat even weten of je komt!

1 week geleden

Scouting Raboes

Jongens tegen de meisjes afgelopen zaterdag bij de scouts! Een bloedstollende strijd waar uiteindelijk de scouts jongens met de winst er vandoor zijn gegaan ... Bekijk meerBekijk minder

2 weken geleden

Scouting Raboes

De SRW zit erop! Een weekend vol gezelligheid, zon, kamperen, toneelstukjes en nog veel meer! En er werden natuurlijk ook punten binnen gehaald.
De hikeprijs ging naar het leidingteam, de themaprijs naar de scouts meisjes, de kookprijs naar de scouts jongens, en de 1e plek is mooi veroverd door de scouts meisjes!
Dank aan de Explorers voor het organiseren!